La Paz.Parameters van 500 KVA-olie ondergedompelde transformatorHoe industrialisatie snel te bevorde

  • vrijgavetijd:2022-07-27 01:57:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:185
  • Korte omschrijving:

    La Paz.,Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappeli

Artikel inhoud

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur preparatie van dikke stalen plaat, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank,La Paz.Onderhoud van in olieonderdompelde transformator, stijger,La Paz.110 kV-olie ondergedompelde transformator, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces,La Paz.Ontwerp van een transformator, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

La Paz.Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

Productieproces en stappen van droge transformator

Wanta.Fabrikant van transformatoren

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.


La Paz.Parameters van 500 KVA-olie ondergedompelde transformatorHoe industrialisatie snel te bevorderen?



Verspreiding van het geluid van droge transformator

Hoe de droge transformator te onderhouden?

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Hoge waardeDaarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Het geluid van droge transformator komt van

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.


La Paz.Parameters van 500 KVA-olie ondergedompelde transformatorHoe industrialisatie snel te bevorderen?



De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

verbruikExploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

La Paz.Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Elektrische transformator

Saynsland.Overige productinformatie
  • Cimpia Turzii.Prijs van 2000kVA droge transformatorWelke voorzorgsmaatregelen?

    Cimpia Turzii.Prijs van 2000kVA droge transformatorWelke voorzorgsmaatregelen?

  • Nangong.Vast hefplatformDe opkomst van verdere openstelling van onze markt

    Nangong.Vast hefplatformDe opkomst van verdere openstelling van onze markt

  • Nangong.30 meter hefplatform autoHelp bedrijven hun activiteiten te hervatten

    Nangong.30 meter hefplatform autoHelp bedrijven hun activiteiten te hervatten

  • VicenzaNameHydraulische installatie voor hefplatformsHoe sterk is?

    VicenzaNameHydraulische installatie voor hefplatformsHoe sterk is?

  • Indianapolis.Elektrische lift op de vloerAanbeveling voor branchemerken

    Indianapolis.Elektrische lift op de vloerAanbeveling voor branchemerken

  • Indianapolis.Fabriek hydraulisch hefplatformBediening voorzorgsmaatregelen op het werk

    Indianapolis.Fabriek hydraulisch hefplatformBediening voorzorgsmaatregelen op het werk

  • Indianapolis.Eenvoudig liftplatformHoe de filmpitch te kiezen?

    Indianapolis.Eenvoudig liftplatformHoe de filmpitch te kiezen?

  • Indianapolis.Handbediende lift van aluminiumlegeringVoor gebruik moet deze algemene kennis van machi

    Indianapolis.Handbediende lift van aluminiumlegeringVoor gebruik moet deze algemene kennis van machi

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!