Ciudad GuayanaPrijs van 3150kva-transformatorBasis bedrijfsomstandigheden en toepassingsparameters

  • vrijgavetijd:2022-07-28 05:57:50
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:312
  • Korte omschrijving:

    Ciudad Guayana,Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt,Ciudad GuayanaGrondbestendigheid van d

Artikel inhoud

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt,Ciudad GuayanaGrondbestendigheid van de distributietransformator, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Ciudad GuayanaDe step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten, zal het uitschakelen van de belasting stroom boogbranden tussen stroomonderbrekers, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

AdliswilHoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

lekkage van olie op elektrische lasstand

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.


Ciudad GuayanaPrijs van 3150kva-transformatorBasis bedrijfsomstandigheden en toepassingsparameters



De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel,Ciudad GuayanaPrijs van 1000 KVA droge transformator, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

lekkage van bout- of buisexterne draad

Losse kernschroef


Ciudad GuayanaPrijs van 3150kva-transformatorBasis bedrijfsomstandigheden en toepassingsparameters



Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

ControlepostenDe warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Ciudad GuayanaIn het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite,Ciudad GuayanaTransformer en stroom, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel het is zeer klein.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Saynsland.Overige productinformatie
  • Porto VelhoVoordelen van olie ondergedompelde transformatorEconomische vertraging is een gezonde aan

    Porto VelhoVoordelen van olie ondergedompelde transformatorEconomische vertraging is een gezonde aan

  • Palermo StadVaste hydraulische vrachtliftVerschillende functies in gebruik

    Palermo StadVaste hydraulische vrachtliftVerschillende functies in gebruik

  • Palermo StadAutomatisch lopend hefplatform voertuigHet product moet hoge kosten hebben;

    Palermo StadAutomatisch lopend hefplatform voertuigHet product moet hoge kosten hebben;

  • Colmar.Elektrisch hydraulisch hefplatform met drie wielenHoe zorg je voor goed dagelijks werk?

    Colmar.Elektrisch hydraulisch hefplatform met drie wielenHoe zorg je voor goed dagelijks werk?

  • MinsterElektrische lift met geleiderailWat zijn de bedieningsprocedures en het onderhoud van de prod

    MinsterElektrische lift met geleiderailWat zijn de bedieningsprocedures en het onderhoud van de prod

  • MinsterOphefbaar losplatformHoe wordt het gemaakt

    MinsterOphefbaar losplatformHoe wordt het gemaakt

  • MinsterElektrische heflift voor platformsUitvoeringsnormen

    MinsterElektrische heflift voor platformsUitvoeringsnormen

  • Minster8-meter lift van aluminiumlegeringAnalyse van de problemen waaraan aandacht moet worden beste

    Minster8-meter lift van aluminiumlegeringAnalyse van de problemen waaraan aandacht moet worden beste

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!