Tovuz.Wat zijn de fabrikanten van olie ondergedompelde transformatorenFactoren die de productiviteit

  • vrijgavetijd:2022-08-12 21:18:54
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:323
  • Korte omschrijving:

    Tovuz.,De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:Er zijn ook tal van

Artikel inhoud

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Tovuz.De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor, dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Guiyang.Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken,Tovuz.Maximale toelaatbare temperatuur van de olie ondergedompelde transformator, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.


Tovuz.Wat zijn de fabrikanten van olie ondergedompelde transformatorenFactoren die de productiviteit beïnvloeden



Oorzaken van brand in transformator

Met Vietnam en Maleisië is China"s eerste experimentele demonstratieproject voor de overdracht van UHV, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

Het geluid van droge transformator komt van

Focus op ontwikkelingElektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele,Tovuz.Productietechnologie van transformator met olieonderdompeling, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.


Tovuz.Wat zijn de fabrikanten van olie ondergedompelde transformatorenFactoren die de productiviteit beïnvloeden



Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Veiligheid en gezondheidMaak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern,Tovuz.transformator s13-50, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Tovuz.De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Fabriek voor elektrische transformatoren

Saynsland.Overige productinformatie
  • Kasamwa.Parameters van olieonderdompelde krachttransformatorDe snelle ontwikkeling en veranderingen

    Kasamwa.Parameters van olieonderdompelde krachttransformatorDe snelle ontwikkeling en veranderingen

  • IJsselsteinInterne vaste hefladingsliftOverzicht van de stijlverschillen

    IJsselsteinInterne vaste hefladingsliftOverzicht van de stijlverschillen

  • IJsselsteinZelfrijdende hefplatformtruckDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbetere

    IJsselsteinZelfrijdende hefplatformtruckDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbetere

  • Qinghai.Intelligent hydraulisch hefplatformDe oplossing om het voorgegraven tijdens de bouw te verge

    Qinghai.Intelligent hydraulisch hefplatformDe oplossing om het voorgegraven tijdens de bouw te verge

  • FrankrijkVouwbare elektrische liftWat is de juiste maat?

    FrankrijkVouwbare elektrische liftWat is de juiste maat?

  • FrankrijkHefplatform met één armHoe wordt het opgeslagen?

    FrankrijkHefplatform met één armHoe wordt het opgeslagen?

  • FrankrijkHuurlift platformToekomstige ontwikkeling heeft ook groen en energiebesparing nodig

    FrankrijkHuurlift platformToekomstige ontwikkeling heeft ook groen en energiebesparing nodig

  • FrankrijkHet hefplatform van de mast van de aluminiumlegeringOvereenkomstige strategieën voor tegens

    FrankrijkHet hefplatform van de mast van de aluminiumlegeringOvereenkomstige strategieën voor tegens

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!