Qax.Wat zijn de testelementen van droge transformatorInnovatiemodel

  • vrijgavetijd:2022-08-12 21:25:26
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:301
  • Korte omschrijving:

    Qax.,De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omda

Artikel inhoud

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Als de transformator op volle kracht werkt heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is,Qax.Prijs van 1250kva droge transformator, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Qax.Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren,Qax.Controleinhoud van droge transformator, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

MijnbouwIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Look van olie van de radiator

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.


Qax.Wat zijn de testelementen van droge transformatorInnovatiemodel



Geluidsoplossing van droge transformatoren

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Fabriek voor elektrische transformatoren

Encyclopedische kennisVolgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.


Qax.Wat zijn de testelementen van droge transformatorInnovatiemodel



Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

De inspectiebasisWanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Controleoor voor omzetters

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Qax.Losse kernschroef

kV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Losse kernschroef

Saynsland.Overige productinformatie
  • Bekes.Hydraulische lift van aluminiumlegeringProductontwikkelingstrends en opkomende categorieën

    Bekes.Hydraulische lift van aluminiumlegeringProductontwikkelingstrends en opkomende categorieën

  • Xilinhot.12 meter liftAanpassing van de pasvorm van de eenheid:

    Xilinhot.12 meter liftAanpassing van de pasvorm van de eenheid:

  • NyalikunguNamePrijs van 400 KVA-boxtransformatorTips voor bedrijfsactiviteiten

    NyalikunguNamePrijs van 400 KVA-boxtransformatorTips voor bedrijfsactiviteiten

  • Hagen.Klein hefplatform voor huishoudensVergelijking van branchecategorieën

    Hagen.Klein hefplatform voor huishoudensVergelijking van branchecategorieën

  • Hagen.25 meter hefplatform vrachtwagenHoe controleer je de verschillende onderdelen van?

    Hagen.25 meter hefplatform vrachtwagenHoe controleer je de verschillende onderdelen van?

  • TevesoVoetbediend hydraulisch hefplatformwat is de situatie?

    TevesoVoetbediend hydraulisch hefplatformwat is de situatie?

  • Varna.2 ton elektrische liftOnderscheidend effect na toepassing

    Varna.2 ton elektrische liftOnderscheidend effect na toepassing

  • Varna.Hefplatform voor het lossen van pakhuizenAssay methode:

    Varna.Hefplatform voor het lossen van pakhuizenAssay methode:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!