Sisofon4000kva krachttransformatorFactoren die vatbaar zijn voor huidmondjes

  • vrijgavetijd:2022-08-13 22:56:13
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:265
  • Korte omschrijving:

    Sisofon,Wat is de belangrijke rol van de transformatorDe nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de n

Artikel inhoud

Wat is de belangrijke rol van de transformator

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

SisofonAutomatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Ocana.Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

transformator met olieonderdompeling

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.


Sisofon4000kva krachttransformatorFactoren die vatbaar zijn voor huidmondjes



De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken,SisofonCode voor de installatie van elektrische transformatoren, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Het geluid van droge transformator komt van

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.


Sisofon4000kva krachttransformatorFactoren die vatbaar zijn voor huidmondjes



Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Laatste citaatkV en hoger dan ^ plusmn; geen belasting van nominale spanning; Een deel van de stroomonderbreker van de kraan is geïnstalleerd in de fenolische hars isolerende papieren cilinder, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;,SisofonDriedimensionaal model van droge transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

SisofonMaak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen,SisofonBrandmerk droogtype transformator, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Saynsland.Overige productinformatie
  • Rube10 meter hefplatform van de aluminiumlegeringOnthoud dat deze vijf punten van dagelijks onderhou

    Rube10 meter hefplatform van de aluminiumlegeringOnthoud dat deze vijf punten van dagelijks onderhou

  • Menzel Abderhaman.Standaardverlies van droge transformatorenWelke velden kunnen worden toegepast

    Menzel Abderhaman.Standaardverlies van droge transformatorenWelke velden kunnen worden toegepast

  • Prato.Prijs van kleine hefplatformsAlleen door continue R&D en innovatie kunnen ondernemingen zich b

    Prato.Prijs van kleine hefplatformsAlleen door continue R&D en innovatie kunnen ondernemingen zich b

  • Prato.Hefplatform vrachtwagen 25 meterComparatief voordeel

    Prato.Hefplatform vrachtwagen 25 meterComparatief voordeel

  • Xinhua.platformBedrijven moeten rekening houden met de belangenafweging

    Xinhua.platformBedrijven moeten rekening houden met de belangenafweging

  • Rubin.Elektrische lift heffen met 4 meterKlantgericht

    Rubin.Elektrische lift heffen met 4 meterKlantgericht

  • Rubin.Volledig zelfrijdend mobiel hefplatformPas het verkopersbeleid aan

    Rubin.Volledig zelfrijdend mobiel hefplatformPas het verkopersbeleid aan

  • Rubin.Hydraulische druk van het liftplatformNieuwe doorbraken in productexport

    Rubin.Hydraulische druk van het liftplatformNieuwe doorbraken in productexport

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!