Puyang.Afmetingen van 1600KVA-olie ondergedompelde transformatorhandmatig

  • vrijgavetijd:2022-08-14 01:24:18
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:564
  • Korte omschrijving:

    Puyang.,Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van h

Artikel inhoud

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven,Puyang.Design van droge transformatoren, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Puyang.Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Bij inbedrijfstelling:

GetxoNameNa de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading,Puyang.transformator met olieonderdompeling, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor, dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

ProductiekostenDe bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen,Puyang.Elektrische boxtransformator, wind en zand resoluut te voorkomen.

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Geluid bij faseuitval


Puyang.Afmetingen van 1600KVA-olie ondergedompelde transformatorhandmatig



) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Economisch beheerDe elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Controleoor voor omzetters

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Puyang.transformator met olieonderdompeling

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Saynsland.Overige productinformatie
  • Boulogne byangou.Micro elektrische takelIndustrie veroorzaakt aanzienlijke schade

    Boulogne byangou.Micro elektrische takelIndustrie veroorzaakt aanzienlijke schade

  • Boulogne byangou.Ophef- en klimplatformInterne en externe roestverwijdering, onderhoud, anticorrosie

    Boulogne byangou.Ophef- en klimplatformInterne en externe roestverwijdering, onderhoud, anticorrosie

  • Boulogne byangou.Platform type liftProductieprocesanalyse

    Boulogne byangou.Platform type liftProductieprocesanalyse

  • Boulogne byangou.Mobiel hefplatform van de aluminiumlegeringHoe het rolproces te maken?

    Boulogne byangou.Mobiel hefplatform van de aluminiumlegeringHoe het rolproces te maken?

  • Lincoln.WerkplaatsliftSlechte brandwerendheid

    Lincoln.WerkplaatsliftSlechte brandwerendheid

  • Volzjski.Scb14 droge transformatorEntiteit

    Volzjski.Scb14 droge transformatorEntiteit

  • EssenVaste hefplatform vrachtliftDe samenstelling en functie van

    EssenVaste hefplatform vrachtliftDe samenstelling en functie van

  • EssenElektrisch hefplatform vrachtwagenAlle indicatoren bereiken het geavanceerde niveau van dezelfd

    EssenElektrisch hefplatform vrachtwagenAlle indicatoren bereiken het geavanceerde niveau van dezelfd

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!