Biarika.kgmHoeveel is een 35kV Power TransformerBreed scala aan toepassingen

vrijgavetijd:2022-07-29 20:00:51 Post gebruiker:122HP117294921 Paginaweergaven:207

Kerntips:Biarika.kgm,Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator wanneer de olie ondergedompe

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Biarika.kgmDe persoon die verantwoordelijk is voor een transformator-fabrikant zei dat de kosten van energie-besparende transformatoren vanwege de gevaren van grondstoffen en andere factoren aanzienlijk hoger zijn dan die van traditionele transformatoren, en dat de prijsfactor ook een belangrijke factor is die de popularisatie en het in de handel brengen van energiespaartransformatoren in gevaar brengt. Hoewel er energiebesparende en handige subsidieprojecten zijn om energiebesparende transformatoren te helpen,Biarika.kgmDroge testtransformator, is de markt nog niet volledig operationeel.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Port StephensNa het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:


Biarika.kgmHoeveel is een 35kV Power TransformerBreed scala aan toepassingen



Geluid bij faseuitval

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant,Biarika.kgmtransformator voor energiebesparing, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Voorschriften voor installatieHet geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities,Biarika.kgmTransformer en stroom, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Korte invoering van de nullijn van de transformator


Biarika.kgmHoeveel is een 35kV Power TransformerBreed scala aan toepassingen



Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Goede kwaliteitMaak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Onderhoudsinhoud van de transformator

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Biarika.kgmlekkage van zegelolie

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Wiringwijze van droge transformator:

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Saynsland.adviserennieuws
Saynsland.Laatste nieuws